Talopakettimietintää edelleen..

Nyt suosikeiksi on alkanut muodostua JukkaTalon Nuorikoti 118
ja Jetta-Talon Metsämansikka
muutoksilla molemmat kylläkin. 
Jukka-talossa sisäänkäynti pitäisi muokata vaatehuoneen ja wc:n kohdalle ja Jetta-Talossa keittiö siirrettäisiin olohuoneen viereen talon oikeaan takakulmaan.
Tänään pitäisi tontille mennä merkkaamaan ne kairauskohdat, mutta vähän vaikeaahan se on, kun kairaus olisi suotuisinta toteuttaa talon kulmien kohdalta, mutta kun ei talo vielä ole päätettynä, niin aika arpapelillä mennään.
Ai niin, talotoimittajat, joihin olemme olleet yhteydessä, ovat Jukka, Kastelli, Herrala ja Lappli ja nyt on mietitty tuota Jettaa. Lappli kyllä ehkä jätetään laskuista pois, kun sitä ei Hämeenlinnasta löydy vaan lähin toimisto löytyy Tampereelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.