Kastellin tapaaminen

No niin, nyt on Kastellin kanssa treffattu ja toiveet lähtenyt arkkitehdille.
Pohja, josta omannäköistä lähdetään muokkaamaan, on Plazia 128.

Muutoksia ovat mm. sisäänkäynnin muuttaminen vanhempien ja lasten makuuhuoneen väliin, jolloin wc siirtyy eteisen paikalle. Neliöitä myös poistetaan n.10neliön verran. Keittiön kaappeja lisättiin ja otettiin vino sisäkatto. Siinäpä ehkä ne suurimmat muutokset.
Pohjakuva muutoksineen lähti nyt siis Kastellin arkkitehdille, joka piirtää sen uudestaan ja samalla näemme myös kuvat talon ulkopuolelta. Aika hassua, että jo ensimmäisellä tapaamiskerralla saatiin alustavasti valita väliovet ja talon väri ja kate.
Kahden viikon päästä pitäisi luonnostelma olla valmis tarjouslaskelman kera, jes! Sittenpä nähdään mihin rahkeet riittää ja pitääkö tyytyä 80neliön hökkelimökkiin 🙂

Huomenna edessä on tapaaminen Herrala-talon kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.