Tontti

Siinä meidän työntäyteinen tontti aamupäivällä 7.6.2012

Tulipas huono kuva, mutta tässä tonttia ”muutaman” koivun kaaduttua.

8.6.2012

Kohta alkaa olla kaikki kaadettu, mihin kaksistaan pystytään. Kuuset ja isot koivut odottavat taidokkaampia kaatajia. Huomenna jatkuu puiden pätkiminen ja risujen kasaaminen, jes! 😀
Intoa riittää ainakin vielä!

Yksi vastaus artikkeliin ”Tontti

  1. Sandra

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Tontti | sOmaan taloon page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get targeted visitors from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://tgi.link/dcf2

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.