Täyttömaata hakusessa

Nyt on sitten kaikki puut kaadettu, risut kannettu kasoihin ja pölkyt kerätty. Kaksistaan ei jouduttu hirvittävää määrää risuja ja puita kannella vaan saatiin onneksi ahkeria apuvoimia.
Lähipäivinä pitäisi puutavaran lähteä tontilta pois, sen jälkeen tulee kaivinkone mylläämään tontin ja tekemään tiehaaran. Voi ihanuus, nyt tuntuu että homma etenee.
Ilmeisesti tarvitaan aika paljon täyttömaata, joten jos jollakulla on tarjota ylimääräistä täyttömaata talon alle ja/tai pihaan Hämeenlinnan läheisyydessä, niin viestiä kiitos!

Herralalta odotellaan nyt ensimmäisiä virallisia kuvia, kestää vajaa pari viikkoa. Kuvia käydään sitten näyttämässä rakennusvalvontaan ja sitten laitetaankin rakennuslupahakemus sisään. Tässä vaiheessa tuntuu aika yksinkertaiselta tuo luvan hakeminen, Herrala järjestää muut paperit, perustussuunnitelman vaadittavuus on vielä vähän avoinna, naapurien kuulemisen hoidamme itse ja asemapiirroksen saamme Herralalta talonäytöstä vastaan. Eikä siihen sitten enää muuta kait tarvitakaan, jippijajei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.