Pieniä askelia

Nyt taas pientä edistystä ilmeisesti ja maallikolle alkaa selviämään,mitä seuraavaksi tapahtuu.
 Eli nyt on ennakkokuvat meillä hyväksyttävänä, talotehdas odottelee meiltä asemapiirrosta, jonka talomyyjä lupasi meille piirtää. Talomyyjä taas on lomalla ja meidän olisi ehkä parasta antaa jonkinlainen luonnostelma siitä, mihin kohtaan talon haluaisimme rakennettavan.
Liitoskohtalausunnon tilasin äsken.
Nyt siis asemapiirrosluonnos talomyyjälle -> asemapiirros meille -> ennakkokuvat ja asemapiirros talotehtaalle -> virallisten piirrosten teko alkaa ja ilmeisesti myös tässä vaiheessa talotehdas tekee KVV-vastaavallemme sähköisessä muodossa jonkin piirroksen, jonka avulla KVV suunnittelee viemäröinnit yms. -> sitten kun nämä piirrokset on valmiit ja liitoskohtalausunto tullut postista, haemme rakennuslupaa ja, kun rakennuslupa on myönnetty, otamme yhteyttä vesilaitokseen liittymää varten.
Ehkä ihan simppelijuttu, mutta vasta nyt mulla välähti, että näinhän tää varmasti menee :))
Korjatkaa heti mikäli olen väärässä!!!! 🙂
Ai niin, ja rakennustarkastaja on lomalla heinäkuun loppuun asti eli ennen sitä ei lupaa haeta.
Kaivurin pitäisi lopultakin parin päivän sisään ilmestyä tontillemme JES!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.