Meillä on lupa!

Rakennuslupa tuli postissa lupapapereiden jättöä (pe) seuraavana torstaina 😀 järkyttävän nopeaa touhua!
Talotehtaalle lähti nyt siis ilmoitus, että lupa on hyväksytty, nyt odotellaan heiltä mittakuvia (mitä lie?!).
Lvi- ja sähkökuvia odotellaan, lvikuvat pitäisi tulla ylihuomenna, sähkökuvista saatiin eilen luonnos, ollaan niitä nyt pähkäilty… ihme muurahaisen näköisiä piirrelmiä ja niistä pitäisi muka jotain ymmärtää.

Aloituskokouksen varasin tänään ylihuomiselle, kaivuri koitetaan saada tontille ensi tai seuraavaksi viikoksi. Pitäisi vaan saada ne lvi-kuvat, jotta saataisiin vesi- ja viemäriliittymät oikeaan aikaan.

Kalustetarjouksia ollaan myös kyselty, mehän vähän muutettiin tuota keittiö/ruokailutilaa ja meille on nyt tulossa II-keittiö, lisäksi tarjoukseen ollaan otettu makuuhuoneiden (3kpl), kodarin ja eteisen kaapistot. Tarjous ollaan saatu jo Puustellilta, laskennassa on vielä Domuksen ja Parma-keittiöiden tarjous. Tarkoitus olisi vielä pyytää Keittiökalustetukulta, Petralta ja ehkä Kalustetukulta tarjoukset. Ei vaan oikein jaksaisi käyttää kesälomaa missään toimistoissa istuen 🙂

Yksi vastaus artikkeliin ”Meillä on lupa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.