Maatyöt alkoivat!

Eilen aloitti kaivuri aikaisin aamulla tontilla ja tänään vielä jatkaa. Nyt kaivetaan loputkin kivet ja kannot ylös ja nostetaan pintaa ylemmäs, kun tontti on vähän notkomainen.
Harmia aiheuttaa lvi-suunnitelmat, joita ei edelleenkään olla saatu, vaikka niitä on lupailtu jo 2viikkoa sitten. Nyt joudutaan sitten jälkikäteen kaivamaan viemäreiden liitoskohta vielä auki, jotta saadaan putket kytkettyä vesi- ja viemäriverkkoon. Kyllä ottaa päähän.

Talon anturan teossa ollaan päädytty käyttämään muotteja. Olen niitä tässä kilpailuttanut ja parhain tarjous ollaan saatu Starkilta. Niitä sitten tilaamaan ja tänään pitäisi laskea paljonko harkkoja menee ja lähetellä tarjouspyyntöjä.

27.8.2012

Yksi vastaus artikkeliin ”Maatyöt alkoivat!

  1. Kirsi

    Hienoa! Siitä se lähtee. Harmi,että ette ole saaneet lvi kuvia. Kaikki tuollainen maksaa. Kaivuri joutuu tulemaan uudelleen ja se koska se ehtii vaatii taas aikataulutusta ja se saattaa aiheuttaa odottelua, hosumista..joka taas voi maksaa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.