Lattialämmitys

Eilen saatiin loput styroksit ja putkijutut laitettua, aluspuu on paikallaan, rautaverkot laitettu ja tänään miehet kävi laittamassa lattialämmitysputket paikoilleen. Tänään vielä on jotain pikkuhommia edessä ja rautakaupassa asiointia.
Valu muuttuikin huomiseksi, hyvä niin. Sitten alkaa terassipilareiden ja sisäänkäynnin valaminen, sokkelin pinnoitus ja mitähän vielä… pitäisi viedä kaatopaikalle kärryllinen roskia ja ottaa selvää tarvitseeko asennusryhmä telineitä ja perustusten tarkistusmittauskin olisi ihan kiva etukäteen.

Maalämpökaivo tullaan poraamaan joko perjantaina tai viimeistään alkuviikosta. Oli muuten hyvä onni, juuri kun mietittiin pihamaan tilauksia, niin kuultiin työmaasta josta saa ylijäämämaata, jippii! pelottaa toi budjetti niin paljon, että hyvä, että jotain saa puoli-ilmaiseksi 🙂

Illalla lupaan laittaa jo aikaisemmin lupaamani kuvan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.