Talon asennus valmis

Eipä sitten kauaa kestänyt talopaketin runko- ja kattoasennus. Huomenna on virallinen talon vastaanottamispäivä. Näyttäähän tuo vielä aika keskeneräiseltä, mutta ihan hyvältä. Seuraavaksi alkaa ulkopuolinen talon viimeistely ja kuistin valu, sitten päästäänkin sisähommiin.

Yksi vastaus artikkeliin ”Talon asennus valmis

  1. Sandra

    Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Talon asennus valmis | sOmaan taloon page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try the service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. Visit them here: http://www.arvut.org/1/dft

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.