Lopultakin ilmastointi valmis

No nyt se on tehty! Useampi ilta meni noissa eristyshommissa, mutta nyt saadaan katto umpeen. Huomenna alkaa ruoteiden naputtaminen ja sitten saadaankin väliaikaisesti lämmöt päälle ennenkuin väliseiniä on pystyssä ja saadaan maalämpö lämmittämään. Voi ihana, mikä tunne!

Huomenna pitäisi mennä vielä siivoamaan pihaa ennenkuin lumi yllättää. Ylimääräiset laudat pitäisi taapeloida tontin perälle ja kasata jämälaudat jonnekin. Roskaakin on tullut ihan kiitettävästi, vaikka kärryt on vielä edellisistäkin roskista täydet.

Tässä lupaamaani kuvasatoa:

6 vastausta artikkeliin ”Lopultakin ilmastointi valmis

 1. ML

  Tosiaan kyseessä on tuo Valloxin Blue Sky. Syy siihen on se, että koska meille tulee vino sisäkatto lähes koko taloon, niin katolla on hyvin vähän tilaa ja päästiin helpommalla laittamalla muoviputket, koska ne eivät tarvitse eristystä.

  Vastaa
  1. Anonymous

   Nii siis tuleeko tuonne vintille puhallusvilla? Ei tuota blue sky putkea voi kylmään tilaan jättää. valloxilta ilmottavat näin ”Ei vaadi lisäeristystä asennettaessa puhallusvillaeristeeseen”

   Vastaa
 2. Kirsi

  Kieltämättä erikoisen näköisiä putkia. Mitä merkkiä ne on? Eivät näytä uponorin ”allergiaputkiltakaan”, mutta ei kai teillä yksitasoisessa vettäkään katolla mene?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.