Raksa seisoo

Olinkin liian hätäinen. Piuhoja tarvitsee vedellä vielä aika paljon enemmän ja rasiatkin on vielä laittamatta. Lisäksi sähkäri on todella kiireinen, joten valmista ei ilmeisesti tule pahimmassa tapauksessa ennen joulua! äh, nyt ollaan siis ihan jumissa. Katon levytystä ei voi aloittaa ennenkuin piuhat on vedetty.
En tiedä mitä nyt tehdään. Joulun pyhätkin on nyt sattunut kokonaan arkipäiville, joten mikäli sähkärin töitä ei saada valmiiksi ennen joulua, niin levytykset ilmeisesti alkavat vasta ensi vuoden puolella. :((

5 vastausta artikkeliin ”Raksa seisoo

 1. ML

  Herralan piirrustusten mukaan kipsilevyt toimivat jäykisteenä. Kyllä sitä vähän pohdittiin, että onko tarpeellista vai ei, mutta koska ne tavaratoimitukseen kuuluivat ja piirrustusten mukaan niin piti tehdä, niin laitettiin ne sitten.

  Vastaa
 2. Anonymous

  Tuleeko teillä kipsilevyt kattoon? Meillä kans vino sisäkatto mut ei laitettu levyjä, korvattiin reivoilla kattotuoleihin.

  Vastaa
 3. ML

  Kiitos paljon molemmille kannustuksesta!
  Välillä meinaa usko loppua, kun talon elementtiasennuksesta on kulunut jo 1½kuukautta ja tuntuu, ettei sen jälkeen ole tapahtunut oikeastaan mitään. On huomattavasti työläämpi vaihtoehto tuo vino sisäkatto, ei osattu suunnitteluvaiheessa ajatellakaan, kuinka paljon se teettää lisätyötä.

  No mutta Kirsi, minä sain aikaiseksi viime viikolla tilattua lumiesteet asennuksineen, jotain siis ollaan ainakin saatu ajoissa hoidettua 😀

  Vastaa
 4. Sami

  Aika juoksee nopeasti ja pikku hiljaa huomaa mitä kaikkea on vielä tekemättä. Tsemppiä, kyllä kaikki lopulta lutviutuu 🙂

  Vastaa
 5. Kirsi

  Raksaaminen on kyllä hosupellelle haastavaa. (minä olen niistä pahimmasta päästä hosupellejä:) Uskomattoman hyvin silti kalkkiviivoilla asiat hoituu. Minäkin just heräsin ja muistin, meillä ei ole katolla lumiesteitä, eikä rännejä! Lumiesteet ja tikkaat on oltava muuttotarkastuksessa. Rännit ei. Enää 1,5vko aikaa saada kaikki valmiiksi. Tsemppiä odotteluun, kyllä se homma siitä taas notkahtaa eteenpäin ja talo valmistuu!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.