Väliseiniä pystyssä!!!

Saatiin viime hetkillä vaihdettua vähemmän kiireiseen sähkäriin, joka tuli vetämään katon sähköt ja katto saatiin alkuviikosta levytettyä. Eilen lyötiin väliseinätolppia pystyyn ja tänään oli jo makkareiden osalta väliseinät pystytetty.

Nyt odotellaan taas, että sähkäri ehtii vetämään sähköt väliseiniin, sitten pääsemme villoittamaan ne ja sitten levyt kiinni, kittiä pintaan ja pohjamaalia ja sitten tadaa! tapettia ja maalia, kiitos! jes!
Kohta voikin sitten ilmeisesti soittaa Domuksen mittamiehen paikalle ottamaan tarkat mitat kalusteita varten. Onkohan liian hätäistä suunnitella muuttoa jo helmikuulle????

5 vastausta artikkeliin ”Väliseiniä pystyssä!!!

 1. ML

  Nooh, katsotaan nyt mitä tuo meidän lattian kosteusmittaus sanoo ensi viikolla, ties vaikka jouduttaisiin vielä muuttoa siirtämään…toivottavasti ei! 🙂
  Tsemppiä myös sinne raksalle!

  Vastaa
 2. Kristiina / Deko 133

  Onpas mukava lueskella teidän blogia! Meillä etenee oma taloprojekti reilun kuukauden viiveellä teihin verrattuna. Tsemppiä loppurutistukseen!

  Vastaa
 3. ML

  Ymmärtääkseni kipsilevy toimii vain katon jäykisteenä ja kipsilevyn ja väliseinän väliin on jätetty 15mm painumavara. En ole näistä ihan perillä, mutta käsittääkseni asia on ok. 🙂

  Vastaa
 4. Fedja

  Hei, onko väliseinien yläjuoksut lyöty kipsilevyyn kiinni? Onko nämä kantavia väliseiniä? Yleensähän väliseinät tehdään ensin ja sitten vasta levytetään katto. Nythän ei ole yhtään painumavaraa….eli ovat kantavia. Vai onko Herrala taloilla erillainen ratkaisu, verrattuna muihin valmistajiin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.