Vastoinkäymistä

Käytiin tänään siivoamassa ja hiomassa lattioita. Samalla huomattiin, että seinistä lattiaan teippaamani höyrynsulkumuovit ovat ihan märät. Nyt siis, kun lattialämmitys on lyöty päälle, on kosteus noussut laatasta ja tämän seurauksena sitten revin kaikki muovit irti lattiasta ja nidoin seinään uudestaan kiinni 🙁 keskiviikkona sitten tulee tuomio, miten märkä lattia on..
Huomenna alkaa kattojen mdf-panelointi ja vesieristyksen laittaminen. Tasoitustyöt alkavat jäämään jo jalkoihin, seinät tuottavat rutkasti töitä eikä vino sisäkatto ainakaan vähennä niitä, kun levyjen pystysaumojen lisäksi tasoitettavana ovat myös ylhäällä olevat vaakasaumat. No, nyt on kahteen makkariin saatu pohjamaali, katot lyödään huomenna kiinni, pintamaalaus jätetään kattojen jälkeen tehtäväksi, jotta päästään vähän edistymään. Kokonaan tasoitusta vailla ovat vielä keittiö, vessat ja olohuone. Huh!

Väliovet toimitettiin viime viikolla ja yhdessä ovessa oli kolhu, siitä laitettiin reklamaatio, muuten kaikki sujunut toimitusten osalta hyvin.

Aika tiukalta alkaa tässä vaiheessa aikataulu tuntua, vahvasti epäilen ettemme pääse vielä helmikuussa muuttamaan. Tuntuu, että on vielä niiiiin paljon tehtävää ja kaikki tapahtuu kovin hitaasti :/

Laattojakin on muuten mahtava kasa, kävin nekin valitsemassa ja kaikki, lasimosaiikkeja lukuunottamatta, olen jo käynyt hakemassakin raksalle.

Ehkä tämä tästä, tuntuu vain, että kaikki kaatuu tänään niskaan. :/ 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.