Sisustussuunnittelua

Kierreltiin tänään huonekalukaupoissa. Löydettiin kulmasohva, joka oli aivan ihana! Hinta meni kyllä aika paljon yli budjetin, tai itse asiassa huonekaluja ei olla budjetoitu ollenkaan 😀

Löysin myös ihanan sohvapöydän, ruokapöydän ja pojalle työpöydän. Ja kaiken kukkuraksi, Askossa oli myytävänä esillä ollut XXL-Kupla-valaisin 700eurolla (ovh yli 1600e)!!! Niin paljon tekisi mieli ostaa, mutta se nyt ainakin menee aivan ohi budjetin.. 🙂

Tässä Askon 3D-suunnitteluohjelmalla tekemääni olkkariluonnosta.

http://3d.palette3.vividworks.fi/asko/(S(ma1dhg32xgmhiemnnvjymrxp))/VividWeb?configId=BXKDL

Suihkukulmat on nyt muuten laatoitettu ja lasten makkareiden ikkunalistat paikallaan. Huomenna pitäisi käydä hiomassa vielä teknisen tilan lattia ja maalata se. Ensi viikolla on kalusteiden ja ilmeisesti myös maalämpökoneen toimitus. Jippijajei!

P.S. Muuttoon 20pv <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.