Huonekalutoimitus

Lopultakin, n.6viikon odotuksen jälkeen tilaamamme tv-taso, senkki ja vitriini saapuivat. Senkki olikin niin raskas, että onneksi ostimme kotiinkuljetuksen. Oli työ ja tuska, että saimme sen alla olleen pakkauspahvin pois ja kalusteen paikoilleen.
Nyt kestää silmällä tottua, kun on ollut niin avaraa ja valkoista ja tilalle tuli mustaa.

Nyt tuntuu hirveän vaikealta sisustaa. Senkin oik.reunaan kuvassa olevan puukukkamaljakon tilalle haaveilen saavani Kartellin Bourgie-valaisimen.

www.room21.fi 253e

Tv-tasokin kaipaisi nurkkaansa ehkä jonkin jalkalampun. Siihen en ole vielä ehtinyt paremmin perehtyä.
Olisi kiva, kun se kuitenkin olisi jonkinlainen katsenvangitsija, kuten tämä Bswedenin Peg-valaisin:

565e 150cm www.room21.fi

Tähän vitriinin viereen mietimme paria rahia, joskus myöhemmin siihen olisi tarkoitus ostaa piano, joten nyt tarvittaisiin jokin väliaikainen ratkaisu, jonka voisi sitten pianon tullen sijoittaa helposti jonnekin muualle. Kuvassa oleva vanha tv-tasomme on luonnollisesti siirtymässä ihan jonnekin muualle olohuoneesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.