Pihanrakennusta ja sisustusta

Pitkästä aikaa täällä taas…

Sokkeli on saanut uuden pinnoitteensa, maalausurakka on edistynyt, mutta ei vieläkään ole valmis, takapihan maakasat on siloiteltu ja pengerryksiä tehty.

Tästä lähdettiin:

WP_000796

Tässä vähän niitä pengerryksiä:

WP_000834 (1)

 

Kivet on nyt kaivurilla nostettu päällekkäin, nyt pitäisi vielä käsityönä täyttää kivien koloset maalla ja pienemmillä kivillä.

Kuvista muuten näkyy vähän myös tuota sokkelin sävyä.

WP_000833

 

Takapiha on nyt viimeisiä silotuksia vaille valmis. Tänään saapui myös pari multakuormaa, jotka olisi tarkoitus ensi viikolla levittää.

WP_000838

Ensi viikolla tapahtuu muutenkin; etupihan ja tien väliin kaivetaan oja ja näin ollen tähän asti autopaikkana olleelle talon edustalle ei enää tieltä suoraan pääse vaan siihen tulee multa ja sitten syksymmällä kylvetään nurmikko.

Sisälläkin on tapahtunut kaikenlaista pientä.

Tai no ei sisällä, mutta sisään mentäessä.. eli ulko-ovet ovat saaneet kynnyspeltinsä. Tulipa siistin ja valmiin näköistä noinkin pienen asian ansiosta.

012

Sisällä sitten: kauan odottamani liesituulettimen jatkopala on paikallaan! Vielä puuttuu kattolista, joka aikoinaan jäi laittamatta juuri tuon jatkopalan uupumisen vuoksi 🙂

013

Ikkunat on lopultakin pesty ( no ei nekään ihan kaikki) ja ostin verhot sekä olkkariin että makkariin.

Ennen näytti tältä:

001

 

Ja nyt näyttää tältä:

002  003

Melkoinen muutos. Vieläkään ei kyllä tule kovin kodinomaista tunnetta. Ehkä se johtuu siitä, ettei ole juurikaan kasveja eikä ainuttakaan taulua seinillä.

Bongatkaa muuten myös ihana Ghost-valaisin, jonka sain äitienpäivälahjaksi! 🙂

Ai niin, löysin myös ihkut verhojen kanssa sopivat uudet koristetyynyjen päälliset:

005 

Verhot ja tyynynpäälliset ovat Vallilan.

Meidän aikuisten makkari on myös saanut verhot, mutta laitan niistä kuvaa myöhemmin, kun saan myös uudet matot paikoilleen.