Terassia

Takaterassin teko on aloitettu. Matkan varrella nälkä kasvoi syödessä ja laajensimme terassia vielä askelman verran alaspäin, jonne voi sijoittaa sitten esim. aurinkotuolit. Olen haaveillut jo vuosia hyvännäköisistä aurinkotuoleista, kuten Iskun Laituri-aurinkovuode:

Tällä viikolla olisi tarkoitus saada terassi kokonaan valmiiksi ja aloitetaan myös etupihan sisäänkäyntiä, jossa on vielä muuttotarkastusta varten rakennetut väliaikaiset raput paikoillaan.

Tässä keskeneräistä takapihan puolta:

WP_000861 WP_000862

 

Kaiteiden ulkonäkö on vielä vähän epäselvää. Mietinnässä on ollut sekä rasti-malliset,että ohut tiheämpi rimoitus kuin myös vähän leveämpi harvempi rimoitus. Aika näyttää ja ehkä myös hinta, että kumpaan päädymme.

Saimme myös viime viikolla aikoja sitten tilatun jäähdytyslaitteenkin. Asennus on vielä kesken.

WP_000864

 

Ai niin, ja maalausurakkakin taitaa olla lopultakin minun osaltani ohitse! Sain eilen maalattua viimeiseksi jääneen katetun terassin katon toiseen kertaan ja nyt jäljellä on enää päätyräystäät, jotka yksi tuttu lupasi maalata.

Seuraavaksi ohjelmassa on siis etukuistin tekoa, takaterassin loppuunsaattoa, päätyräystäitä ja myös pengerryksen täyttöä pienemmillä kivillä ja kivikkoperennoilla.