Nurmikkoa, ulkokalusteita, valaistusta

Nurmikko on kasvamisvaiheessa. Kalkin levityksen jälkeen jyräsin pihan, heittelin nurmikonsiemenet, harasin ja sitten jyräsin taas uudelleen. Apulanta heitettiin vasta viikon verran kylvämisen jälkeen maahan, kun ei aikaisemmin ehditty. Mutta hyvin on lähtenyt kasvamaan. Siemenenä käytimme Agrimarketista ostettua Kartanoseosta, jossa on 50% puistonataa ja 50% niittynurmikkaa.

Kylvöstä on nyt kulunut reilu 2viikkoa. Pussin kyljessä luvattiin itämisen kestävän 2-3viikkoa. Nyt nurmi näyttää tältä:

WP_001005

WP_001004

Mielestäni näyttää melko hyvältä! Yhtään kertaa ei olla joutu kastelemaan, kun viimeiset kaksi viikkoa on ollut niin sateista!

Pihavajan rakentaminen on tarkoitus aloittaa ihan näinä päivinä. Pohjaan pitäisi vielä lapioida lisää soraa ja jyrätä tai täryttää se.

WP_001002

 

Parina päivänä olen maalannut ulkovuorauslautoja, jotka tulevat sisäänkäyntiin. Kunhan vuorauslaudat saadaan paikoilleen, niiin voidaan alkaa tekemään kaiteita. Saa nähdä ehtiikö enää tämän vuoden puolella, vai jääkö se ensi kevääseen.

WP_001006

 

Tässä lautoja

WP_001001

 

 

Ai niin, kävimme shoppailemassa Iskun syysalesta nyt ne himoitsemani Laituri-aurinkovuoteet!!! Ai että, olen tyytyväinen! Ostimme samalla myös ulos ruokapöydän samaa sarjaa. Harmi vaan, että Laituri-tuolit on kuulemma myyty koko Suomesta loppuun, joten saman sarjan tuoleja ei sitten saatu. Onneksi Maskusta löytyi hyvännäköiset säätötuolit.

WP_001003

WP_001011

 

EIlen mies kävi vielä ostamassa ruokapöydän päälle lampun, jota meillä ei ole vielä ollenkaan ollut. Nyt näkee syödä!

WP_001009

WP_001010Kyseessä on Eglon Vitoria-valaisin. Voin kertoa, että ei ollut ihan 5minuutin juttu, kun laitettiin lamppu kiinni. Meinasi jo lähteä bumerangina kauppaan, kun vaati vähän ekstratyötä 😀 Mutta lopussa kiitos seisoo, minusta tuo on aivan mahtava!!! Yritin ottaa pimeään aikaan kuvan, kun lamppu on päällä, mutta eihän siitä mitään tullut, kun se on niin häikäisevä.

Seuraavaksi aletaan siis tekemään sisäänkäyntiä, vajaa, ehkä vähän kukkapenkkejä ja ilmastointi pitäisi kytkeä loppuun sähkärin toimesta 🙂