Pakki päällä?

  Tänään sitten peruttiin maaperätutkimus, kun ei ole vielä tietoa niistä talojen kulmista ja merkkien laittaminen amatööritaidoin tuntui aika vaikealta.
  Nyt kaivattaisiin vähän neuvoja, että mitä nyt pitäisi tehdä? Talotoimittajien kanssa on palavereita sovittu tälle viikolle ja Herrala-talojen kanssa käydään tontillakin. Mutta kukas sen päättää tai parhaiten tietää, kannattaako siihen rakentaa porrastettu vaai tasamaatalo? ai pääsuunnittelijako? onko se fiksua hankkia jo nyt ja mistä? tuleeko joidenkin talotoimittajien puolelta sellainen henkilö? ja kuka kertoo tontin koron? huhhuh. voi kun olisi koulutus, että ymmärtäisi tällaisesta jotain.
Kaikki vain rauhoittelee, että kyllä se siitä, kaikki etenee omalla painollaan. Nyt kyllä tuntuu siltä, että mikään ei etene eikä mitenkään. höh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.