Kastellilta tarjous

Tänään on käyty kuulemassa Kastellin tarjous.
Huoneistoala on 119m2, josta olohuone-keittiö-ruokailutila 50,0m2, vanhempien mh 11,9m2, lasten mh 9,8m2 /kpl. Oon tosi tyytyväinen pohjan ulkonäköön. Ensikatselmalla kyllä karsisin vähän keittiön kaapistoja ja tiputtaisin yhden ylimääräisen avonaisen kuistin pois.
Tarjoushinta vesikattopäälle/säältäsuojaan 2-asennuksena himpun verran vajaa 60te.

Tosi mukavana yllärinä myyjä kertoi pyytäneensä myös tarjouslaskelman vastaavasta täysin suorakaiteen muotoisesta, mutta samalla huonejärjestyksellä olevasta pohjasta. Sen pitäisi olla luultavasti huomenna valmis.

Muista talotoimittajista ei ole vielä kuulunut mitään.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kastellilta tarjous

  1. Anonymous

    ÄLÄ ota Kastellia. Ongelmia tiedossa… Virolaiset kasaa ja suomalainen vetää röökiä pihalla ja ”rakentaa” Kaikki on sun syytä jos homma ei toimi ja kaikesta keksitystäkin laskutetaan, TODELLA JOUSTAMATON!!!

    ÄLÄ ÄLÄ ÄLÄ! Kastellia verrataan jo iltapäivälehdissäkin Ävlsbyhus talojen kanssa rinnakkain.

    Montako talon myynti-ilmoitusta olet viimeaikoina nähnyt jossa kastelli mainitaan…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.