Jetan tarjous ja muita suurelementtitoimittajia

Jetasta ei kuulunut mitään, joten soittelin ja kyselin tarjousta. Tarjous oli niin umpimähkäinen, että tiputamme kokonaan toimittajan pois harkinnasta. Olimme pyytäneet tarjoukseen eriteltynä passiivirakenteen ja autokatoksen ja nyt koko tarjous olikin laskettu vain passiivin osalta eikä oikein muutenkaan tuntunut siltä, että asiaan olisi paneuduttu. Tapaamisaikaakaan ei oikein saatu, joten nyt odotellaan vielä Jukan tarjousta.

Viime hetken vetona vielä lähetin valmiiksi saadun pohjakuvamme muutamalle suurelementtitoimittajalle sähköpostina ja pyysin tarjousta. Listalla olivat Omatalo, Vieska, Kannus, Sami, Simons Element ja Planiatalo.
Omatalolta otettiin heti yhteyttä ja alkuviikolle luvattiin tarjousta, mutta vähän harmittaa, kun kovasti on kyllä juttuja, että firma on konkurssin partaalla, joten ehkä se pitää tiputtaa listalta pois. Sami-taloilta otettiin myös heti yhteyttä ja heillä tarjouslaskenta kestää 2viikkoa. Muista en ole saanut yhteydenottoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.