Tarjouksia satelee

Nyt on sitten hylätty Vieskan tarjous sekä myöskin Omatalon tarjous, joka oli itseasiassa melkein 65te. Sami-talolta saatiin äskettäin tarjous, joka oli n.63te eli se hylätään ilmeisesti myös.
Planiatalon tarjous oli samaa hintaluokkaa Herralan kanssa, heidän kanssaan tavataan ensi viikolla. Pikantti soitteli yhtenä päivänä ja laittoi tarjouksen laskentaan, mutta Kannustaloilta ei ole kuulunut mitään, aika ihmeellistä.. Miksihän näin?

3 vastausta artikkeliin ”Tarjouksia satelee

 1. ML

  Hyvän kuvan oon kyllä saanut Herralasta, mutta aika samalla viivalla on Planian kanssa. Kannustalot eivät ikinä vastanneet tarjouspyyntööni enkä tiedä, olisiko se kilpailukykyinen ollutkaan, koska kuitenkin koitetaan tehdä melko pelkistettyä ja pienen budjetin taloa.

  Pikanttitaloilta ei olla vielä saatu tarjousta, pitäisi varmasti lähipäivinä tulla.

  Valmiusasteena meillä on runko ja vesikate asennettuna ja siis vain ja ainoastaan suurelementtitoimituksena.

  Aika pieniä toimitussisällön erot noiden suurelementtitoimittajien välillä ovat olleet, jollakin saattaa muutama ikkunalauta olla mukana, toisella ei ja taas vastaavasti toiselta puuttuu toisesta kohtaa jotkin laudan pätkät. Ei siis tunnu kovin vaikealta verrata, kun kuitenkin hintaerot ovat niin huimia, Plania ja Herrala päässeet n.55te ja kalleimmat toimittajat 65t euroon.

  Vastaa
 2. Anonymous

  Heh, tais Herralan edustajakin löytää tämän blogin 🙂 Ite ottaisin pikanttitalon tai kannustalon, jos pelkästään laatu ratkaisee. Sullahan ei ilmeisesti oo vielä tarjousta kummaltakaan? Veikkaan että molemmat menee hintahaarukan yläpäähän, mutta laatu tuppaa maksamaan. Vertaa tarkasti talotoimittajien toimitussisällöt läpi ja pyydä kaikki kirjallisena, mutta tämähän on tietysti itsestäänselvyys. Millä valmiusasteella otatte talon?

  Vastaa
 3. Anonymous

  Ota Herrala,ks. että pystytys kuuluu hintaan. Herrala on luotettava, asennus toimii, tavara priimaa ja ei tarvii mutista mistään asioista jälkikäteen. Luotettava toimija! nimim. Eka talo Herralan

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.