Kalusteet päätetty

Nyt on saatu kalusteista tehtyä päätöksiä.
Tarjoukset siis pyydettiin Puustellilta, Keittiökalustetukulta, Kalustetukulta, Parmalta, Juliskalta ja Domukselta.
Sen enempää en lähde hintoja erittelemään, koska tarjoukset ovat joidenkin firmoilla ”salaisia”.

Pisimmän korren jokatapauksessa veti Domus hyvällä asiakaspalvelulla, toiveiden huomioimisella, riittävällä esittelyllä ja kilpailukykyisellä hinnallaan. Otetaan siis kaikki kodin kalusteet tuolta, ainoastaan vessojen kalusteita vielä pohditaan, juostaanko tarjousten perässä vai otetaanko nekin vielä Domukselta.
Kodinkoneista käytiin myös pyytämässä tarjousta Gigantista ja Expertistä, mutta päädyttiin tilaamaan kodinkoneetkin Domukselta, saatiin joitain kampanjaetujakin samalla.

Tässä pari kuvaa keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta.

4 vastausta artikkeliin ”Kalusteet päätetty

 1. ML

  Moikka!

  Kyseessä oleva laite on mikro. En ole itseasiassa edes perehtynyt asiaan, että avautuuko se sivulle vai eteenpäin. Sama tuli kyllä itsellenikin mieleen, että miten korkeus käytön kannalta onnistuu, kun perheessä on lapsiakin. Mutta luotan kalustemyyjään sinisilmäisesti, toivottavasti hän olisi asiasta huomauttanut, mikäli korkeus olisi käytön kannalta huono. Vaikka toisaalta, keittiö on niin pieni, että toista paikkaa mikrolle on aika vaikea löytää.

  Vastaa
 2. Anonymous

  Moi! Nämä on jo varmaan tilattu, mutta edelliseen kommentoijaan viitaten, näyttää siltä että uuni on niin korkealla, että kun sieltä nostaa jotain pois, on pakko olla koroke jalkojen alla, tai kyynärpäät ottaa luukkuun kiinni. Vai onko uunin luukku sivulle avautuva?

  Onnea rakentamiseen, kiva blogi!

  Vastaa
 3. ML

  Ai, miksi? voitko vähän perustella, vielä ehtii tekemään muutoksia, jos on jotain mitä ei olla osattu ajatella 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.