Antura ja kivijalka valmis

Formex-muotit tosiaan toimitettiin maanantaina. Yllättävää oli, että vaikka väitettiin, että muotit eivät tarvitse ylimääräistä tukea, niin tämähän ei pitänyt paikkaansa. Mutta onneksi mitään vahinkoa ei kuitenkaan sattunut.
Muotit joka tapauksessa koottiin puolessa päivässä maanantaina, tiistaina tuli betoni, keskiviikko oli kuivumispäivä, torstaina aloitettiin kevytsoraharkkojen muuraus ja tänään iltapäivästä homma oli valmis! Kohtalaisen nopeaa sanoisin!!
Ensi viikolla on sitten edessä täytöt, styroksien laitot yms. Ja ajatella, reilun kuukauden päästä on jo talon toimitus!

Kävin pyytämässä vielä Kalustetukulta tarjouksen koko talon kalusteista, nyt siis tarjous on pyydetty Puustellilta, Domukselta, Parmalta, Keittiökalustetukulta ja Kalustetukulta.  Laitan vähän hintaosviittaa, kun saan viimeisetkin tarjoukset käsiini. Pakko kyllä jo sanoa, että olen ihan jäänyt jälkeen ajasta noiden nykyajan keittiökoneiden osalta, huhhuh mitä elektroniikkaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.