Hiljaiselon jälkeen tapahtuu

Asennuksen jälkeen ei talolla tapahtunut mitään viikkoon ajan puutteen vuoksi.

Eilen kuitenkin alkoi katon vahvistus sisäpuolelta ja miehen kanssa aloitettiin ilmastoinnin tekoa. Kyllä tämä tästä. Pikkuhommia olisi minullekin nyt tiedossa, parvekeovien suojaamista ja sisäänkäynnin kohdalta pitäisi vielä patolevyn lista naputella väliaikaisesti paikalleen, kun ei enää tänä vuonna päästäkään valamaan kuistin rappua.
Lukot tilasin tänään parvekeoviin, etuoviksi vaihdettiin vanhat väliaikaiset ovet, joten kohta saadaan talo kokonaan lukkoon.

Ai niin, talon asennus sujui Herralalta muuten moitteettomasti, kaksi ikkunaa vain toimitettiin irrallaan, kun ilmeisesti olivat jo tehtaalla kolhiintuneet eivätkä ole ehtineet laittaa uusia paikalleen. Tästä laitoin reklamaation, muuten kaikki hyvin. Nyt odotellaan ilmoitusta, kuka ikkunat tulee laittamaan paikalleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.