Lvi-suunnitelmat saatu

Tänään saatiin lopultakin siis lvi-suunnitelmat ja reippaana tyttönä kävin jo kopioimassa, leimaamassa ja toimittamassa ne vesilaitokselle. Huomenna edessä on sopimuksen allekirjoitus ja liittymän maksu, jotta päästään liittymään vesijohtoverkostoon.
Tontilla oli taas puuhailtu. Eilen kun kävimme katsomassa keskeneräistä työtä, alkoi ihan hirvittää paljonko maata tuohon notkoon menee ja kuinka kauhea pudotus takapihalle tulee, mutta hyvältä näyttää.
Saattaa olla ihan hienon näköinen, kun takaterassilta tulee 3metrin pudotus, jonka pengerretään kivillä ja alapihalle tulee sitten nurmi. Jippijajei.
Harkkotarjouksia on lähetelty, ensi viikolla alkaa perustusten teko. Eli aikataulussa pysytään, jes!

kuvasatoa 29.8.2012

Yksi vastaus artikkeliin ”Lvi-suunnitelmat saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.