Pintoja pikkuhiljaa

Väliseinät saatiin viime viikolla kaikki pystyyn, nyt olen villoitellut niitä mitä pystyn, vielä puuttuu sähkörasioiden kiinnitys, jotta saa työn kokonaan loppuun.

Ilmastointikoneen asennus alkaa huomenna ja kaatiskuormakin pitäisi viedä. Edellispäivänä siirrettiin miehen kanssa gyproc-levynippu paikasta a paikkaan b. Kyllä otti päähän, reilu 50 levyä ahtaasta välistä toiseen paikkaan. No nyt se on ohi.

Nyt on teknisen tilan väliseiniä kittailtu ja pohjamaalia odottaa. Tuli vähän kiire tuon teknisen tilan pintojen kanssa, taidetaan jättää ilmastointikoneen tausta maalaamatta tai sitten kittaus jää vähemmälle, kun maali on vielä purkissa ja huomenna pitäisi saada kone paikalleen 🙂

Ja hei, jippijajei! Sain mieheltä vapaat kädet pintojen valitsemiseen! juhuu!
Tänään täytyy vielä laskea huoneiden seinäneliöitä ja ensi viikon lopulla käydä ostamassa tarpeita.

Olisko kellään vinkkiä, millä kannattaisi tehdä keittiön välitila? Itse olen ajatellut jotain lasia tai ehkä mosaiikkia, mutta mitenhän tuo lasi ajan myötä kalkkeutuu?

Toisena ongelmana on kodarin seinät. Meille ei tule yläkaappeja ollenkaan ikkunan vieriin, joten se seinä jää aivan puhtaaksi. Tämän vuoksi ajattelin, että voisi laatoittaa altaan reunasta roiskekorkeudelle asti koko huoneen osalta, mutta mites sitten se yläosa? onko maali tylsä? tai onko lasikuitutapetti niin last season?? 🙂

Muita mietinnän aiheita on, mihin tapetti ja mihin maali? Jotenkin minusta tuntuu, että maali on kalsea, mutta onko se?

 Nyt vinkkejä kehiin! Tämän haluisin ehdottomasti tytön makkariin, mutta hinta ei ole ihan matalimmasta päästä…

Boråstapeter Lilleby Kids -tapetti, leveys 0,53 m, rullan pituus 10,05 m,
ovh: 66 €/rulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.